Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini görüp konuşmak

Rüyada ölü birini görüp konuşmak

Rüyada ölü birini görüp konuşmak evine bereket geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işten yana şansının açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya finansal durumunuzu ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada ölü birini görüp konuşmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada başbakan görüp konuşmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada görürken konuşmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, dileklerin gerçekleşeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini görüp konuşmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada görünmeyen biriyle konuşmak bahtının da çok parlak olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birini görüp konuşmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Rüyada görünmez biriyle konuşmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments