Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanlarla konuşmak

Rüyada ölü insanlarla konuşmak

Rüyada ölü insanlarla konuşmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü insanlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada ölü bir insanla konuşmak gelir kaybedeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü insanlarla konuşmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yeni bir sayfa açacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü insan konuşmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bi insanla konuşmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanla konuşmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanla konuşmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın insanlarla konuşmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments