Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü olan biriyle konuşmak

Rüyada ölü olan biriyle konuşmak

Rüyada ölü olan biriyle konuşmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü olan biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Rüyada mezardaki ölüyle konuşmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada ölü birini görüp konuşmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biri hakkında konuşmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, şansının yaver gideceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü görmeden konuşmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birisiyle konuşmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölü babayla konuşmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments