Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerle konuşmak

Rüyada ölülerle konuşmak

Rüyada ölülerle konuşmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölülerle konuşmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ölü yakınıyla konuşmak mahsullerin fazlalaşacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyle konuşmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada ölü insanla konuşmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölü bir kadınla konuşmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü dedesiyle konuşmak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada ölülerle konuşmak yakın zamanda rahat edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments