Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle ekmek yemek

Rüyada ölüyle ekmek yemek

Rüyada ölüyle ekmek yemek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, halinin iyi olduğuna, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüyle ekmek yemek gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle ekmek yemek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işarettir.

Rüyada ölüden ekmek yemek derin bir nefes alacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insana ekmek vermek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden ekmek almak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada ölüden ekmek istemek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüden ekmek almak maddi açıdan rahata erileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ölünün ekmek yediğini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, helal rızka kavuşacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments