Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinden ekmek yemek

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinden ekmek almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinden ekmek yemek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, giderileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinden ekmek yemek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinden bal yemek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölü elinden yemek yemek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek günahlara, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments