Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye üzüm vermek

Rüyada ölüye üzüm vermek

Rüyada ölüye üzüm vermek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, yalan söylemeye, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye üzüm vermek gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada ölü birine üzüm vermek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üzüm istemek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye üzüm görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinden üzüm almak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ölüye üzüm vermek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölüden üzüm almak mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, vefakar bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından üzüm almak arkasından iyi konuşulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yaş kara üzüm görmek mevki kaybına uğrayacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments