Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından üzüm almak

Rüyada başkasından üzüm almak

Rüyada başkasından üzüm almak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasından üzüm almak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada kasa kasa üzüm görmek kısmetlerin artacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm yedirmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sevilen birinin geleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz üzüm salkımı görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, her konuda şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada bir salkım üzüm görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada kuru kara üzüm yemek çok büyük üzüntü duyacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada taneli üzüm görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada siyah üzüm toplamak ve yemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine üzüm vermek kötü halinden eser kalmayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments