Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden üzüm almak

Rüyada ölü birinden üzüm almak

Rüyada ölü birinden üzüm almak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, gelirinin de artmayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinden üzüm almak gördüyseniz:

  • Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler ya da teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye üzüm vermek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden üzüm almak çok rahat bir nefes alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden üzüm almak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye üzüm görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada ölünün üzüm istemek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine üzüm vermek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada siyah üzüm bahçesi görmek kısmetin açılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu üzüm yemek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments