Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine üzüm vermek

Rüyada ölü birine üzüm vermek

Rüyada ölü birine üzüm vermek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birine üzüm vermek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada ölünün üzüm istemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işarettir.

Rüyada ölü birinden üzüm almak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada ölüye üzüm vermek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye üzüm görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden üzüm almak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada ölü birine üzüm vermek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına inanılır.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Rüyada siyah dut üzümü yemek küslerin ve dargınların barışacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments