Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri unlu görmek

Rüyada elleri unlu görmek

Rüyada elleri unlu görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, fakirlik yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine inanılır.

Rüyada elleri unlu gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada un elendiğini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada elleri unlu görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada elinde un görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada böceklenmiş un görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir torba un görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Rüyada çuvalda un görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Rüyada un eleği görmek zor bir işe girileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada un ve maya görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments