Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden un almak

Rüyada ölüden un almak

Rüyada ölüden un almak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada ölüden un almak gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüden un almak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Rüyada ölüye un vermek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada un deposu görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada un helvası yapıldığını görmek hanesine bolluk geleceğine, her geçen gün başarıların artacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küflü un görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada un biti görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada unlu kurabiye yemek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalettir.

Rüyada birinin un verdiğini görmek inancından sapacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments