Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye turşu vermek

Rüyada ölüye turşu vermek

Rüyada ölüye turşu vermek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada ölüye turşu vermek gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada ölüye turşu vermek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, rızkından olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden turşu almak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada bozuk turşu görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada lahana turşusu yapmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kelek turşusu görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına inanılır.

Rüyada turşu biber görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada turşu dağıtmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada acı biber turşu görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments