Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana turşusu yapmak

Rüyada lahana turşusu yapmak

Rüyada lahana turşusu yapmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada lahana turşusu yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada lahana turşusu yapmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada lahana turşusu yemek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, helal rızka sahip olunacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana turşu yemek yoğun stres altında kalacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada lahana turşusu görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lahana turşusu görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işveren koltuğunda oturacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lahana turşusu yemek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada lahana yemeği yapmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lahana sarması yapmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments