Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk turşu görmek

Rüyada bozuk turşu görmek

Rüyada bozuk turşu görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk turşu gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce tüm gerçekleri bildiğinizden emin olup olmadığınızı netleştirmeli, detayları öğrenmelisiniz.

Rüyada bozuk turşu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşu yemek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kelem turşusu görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Rüyada turşucu dükkanı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada badem turşusu görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Rüyada turşu hediye almak yetki sahibi olacağına, düzeninin yıkılmayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bamya turşusu görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, aşının da çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments