Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye pasta vermek

Rüyada ölüye pasta vermek

Rüyada ölüye pasta vermek rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye pasta vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Rüyada ölüye pasta vermek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada ölüden pasta almak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada pastaya mum dikmek başka alanlara yöneleceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek hazırlamak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işarettir.

Rüyada bir sürü yaş pasta görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta ve börek görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada tatlı ve pasta görmek fedakârlıklar yapacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments