Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta ve börek görmek

Rüyada pasta ve börek görmek

Rüyada pasta ve börek görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Rüyada pasta ve börek gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada pasta ve börek görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada pasta börek görmek variyet sahibi olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada pasta börek tatlı yemek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek pasta görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit pasta börek görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta börek ikram etmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments