Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun nar görmek

Rüyada olgun nar görmek

Rüyada olgun nar görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalettir.

Rüyada olgun nar gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız olayların gidişatını etkileyebilir.

Rüyada olgun nar görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada olgunlaşmamış nar görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek ilerleyemeyeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, zenginliğe işaret etmektedir.

Rüyada olgun adam görmek uzun ve hayırlı bir ömre, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmış armut görmek zor zamanların geride kalacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada olgun erik yemek isteklerinize kavuşacağınıza, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments