Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kıyafet giydirmek

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, kazancının tükenmeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada ölü kıyafeti giymek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalettir.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulur.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kıyafetini giymek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi kıyafet giymek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments