Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi kıyafet giymek

Rüyada altın rengi kıyafet giymek

Rüyada altın rengi kıyafet giymek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kazançlı işlere girileceğine, canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada altın rengi kıyafet giymek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, malında azalmaya delalet etmektedir.

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada altın rengi elbise giymek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın renginde elbise giymek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın kıyafet giymek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada krem renginde elbise giymek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercan rengi elbise giymek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada lila rengi elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, isabetli adımlar atılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments