Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada ölü kıyafeti giymek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölü kıyafetini giymek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, canını ve malını garanti altına alacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalettir.

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek harcama gücünün artacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine inanılır.

Rüyada hint kıyafeti giymek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments