Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada ölü kıyafeti giymek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulur.

Rüyada ölü kıyafetini giymek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments