Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetlerini giymek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek huzurlu bir hayata adım atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kıyafetini giymek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek yardım edeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kıyafeti giymek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments