Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı avlanırken görmek

Rüyada aslanı avlanırken görmek

Rüyada aslanı avlanırken görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada aslanı avlanırken gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada avlanan aslan görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, namının yürüyeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanı avlanırken görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayırlı işlere girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada av kuşu görmek bol kazanç elde edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ava gitmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya delalettir.

Rüyada av avlamak işlerinin tutacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada av hayvanı görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada av silahı görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avatar görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments