Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden hırka almak

Rüyada ölüden hırka almak

Rüyada ölüden hırka almak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Rüyada ölüden hırka almak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada ölüden hırka almak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye hırka giydirmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada ölüye hırka vermek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz örgü hırka görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hırkayı ters giymek uykusuz geceler yaşanacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hırka örmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, adım atarken çok zorlanacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırka istemek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada hırka çıkarmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments