Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak başarısının yükseleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işyerini kapatacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, lüksüne de lüks katacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sünnet düğünü yapmak kısmetlerini de göremeyeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada oğluna düğün yapmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Rüyada sünnet düğününe gitmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bir işe soyunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments