Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avustralya görmek

Rüyada avustralya görmek

Rüyada avustralya görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada avustralya gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada av köpeği görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin avlamaya çalışmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada av kuşu görmek mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, dedikodu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz avına çıkmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru av köpeği görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada avlanmış balık görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Rüyada avrupauyı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan avına çıkmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, makbul olmayan işler yapacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments