Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye bal vermek

Rüyada ölüye bal vermek

Rüyada ölüye bal vermek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye bal vermek gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Rüyada ölüden bal almak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Rüyada ölünün bal almak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden bal almak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüye bal yedirmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ölüden bal yemek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölünün elinden bal yemek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ölüden bal istemek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüye bal vermek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başının derde gireceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments