Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün bal almak

Rüyada ölünün bal almak

Rüyada ölünün bal almak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün bal almak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada ölüden bal istemek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölüye bal yedirmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden bal almak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ölünün bal almak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden bal yemek uzun sohbetler edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada ölüden bal almak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinden bal yemek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye bal vermek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments