Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bal almak

Rüyada ölüden bal almak

Rüyada ölüden bal almak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ihanet göreceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden bal almak gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada ölüden bal yemek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün bal almak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye bal vermek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden bal almak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin aşılacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinden bal almak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada ölüden bal istemek hayatına yeni bir yön vereceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye bal yedirmek yani babasına benzeyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada ölünün elinden bal yemek uygulayacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments