Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden bal almak

Rüyada ölü birinden bal almak

Rüyada ölü birinden bal almak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hastalıkların uzak duracağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden bal almak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ölüden bal istemek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine alamet eder.

Rüyada ölüden bal almak hayırlı haberler alınacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölüye bal yedirmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölüden bal yemek başarının ve mutluluğun geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye bal vermek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden bal yemek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden bal almak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün bal almak dertlerin ve sorunların biteceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments