Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ait eşya görmek

Rüyada ölüye ait eşya görmek

Rüyada ölüye ait eşya görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye ait eşya gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada ölüye ait eşya görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kötü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait eşya görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına işarettir.

Rüyada aids hastası görmek cesaretinin yerine geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasına ait anahtar görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada başkasına ait araba görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek para yatıracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada başkasına ait elbise giymek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments