Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp uçmak

Rüyada ölüp uçmak

Rüyada ölüp uçmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp uçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ölüyle uçmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp uçmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada süpürgeyle uçmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin üzerinde uçmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, günbegün kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kanat çırparak uçmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, uzun yıllar yaşayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Rüyada kolları çırparak uçmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtında uçmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde uçmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments