Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle uçmak

Rüyada ölüyle uçmak

Rüyada ölüyle uçmak başarılarının devam edeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle uçmak gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Rüyada ölüyle uçmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, işlerinin çok açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüp uçmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, ağır günler geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Rüyada karga olup uçmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus üzerinde uçmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil alanda uçmak yoksul için zenginliğe, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçmak düşmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, onların kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada yastıkla uçmak dertlerin artacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayarak uçmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments