Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp ağlamak

Rüyada ölüp ağlamak

Rüyada ölüp ağlamak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölüp ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada ölüp ağlamak maceralara atılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada bir ölünün ağladığını görmek hayallerinin suya düşeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birisine ağlamak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü üzerine ağlamak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü başında ağlamak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ağladığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine ağlamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, dertlerinden kurtulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments