Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birisine ağlamak

Rüyada ölü birisine ağlamak

Rüyada ölü birisine ağlamak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü birisine ağlamak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada ölünün ağladığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ardından ağlamak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işarettir.

Rüyada ölü birine sarılarak ağlamak güzel zamanlar geçireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rızkının çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye sarılmak ağlamak hem de yeni mülkler satın alacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, can bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments