Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üzerine ağlamak

Rüyada ölünün üzerine ağlamak

Rüyada ölünün üzerine ağlamak ününü ülke dışına taşıyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, malını ve canını riske edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin ağladığını görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü görünce ağlamak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün arkasından ağlamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü arkasından ağlamak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü insanın ağladığını görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, namaz kılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine ağlamak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments