Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin ağladığını görmek

Rüyada ölü birinin ağladığını görmek

Rüyada ölü birinin ağladığını görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak hayırlı işlerde yer alacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle sarılıp ağlamak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada ölüye ağlamak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada ölüye ağladığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye çok ağlamak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, aşkının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle beraber ağlamak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bir ölünün ağladığını görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments