Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada ölü kişinin ağladığını görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin ağladığını görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişi için ağlamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, huzurlu bir insan olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Rüyada ölen bir kişiye sarılıp ağlamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, istenmeyen olayların olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş bir kişinin ağladığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin ardından ağlamak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments