Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek

Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek

Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek kazançlı işler yapılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üstünde bayrak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, hasret içinde kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada arabanın üstünde bayrak görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde bayrak görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde bayrak görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Rüyada ölünün üstünü örtmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments