Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde bayrak görmek

Rüyada ölünün elinde bayrak görmek

Rüyada ölünün elinde bayrak görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, borçlarının biteceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinde bayrak gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada ölünün elinde bayrak görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada elinde bayrak taşımak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde türk bayrağı görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada elinde bayrak görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada elinde bayrak tutmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde bayrak görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments