Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin peşinden ağlamak

Rüyada birinin peşinden ağlamak

Rüyada birinin peşinden ağlamak aile içinde saadetinin artacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin peşinden ağlamak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada birinin peşinden ağlamak aksine işe neredeyse köstek olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Rüyada araba peşinden koşmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının peşinden gitmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Rüyada atın peşinden koşmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin peşinden koşmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hasta ise şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin peşinde koşmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın peşinden koşmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments