Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün peşinden koşmak

Rüyada ölünün peşinden koşmak

Rüyada ölünün peşinden koşmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, ömrünün uzun olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Rüyada ölünün peşinden koşmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili peşinden koşmak evlenme yolunda adım atacağına, hem eğleneceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada at peşinde koşmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arabanın peşine koşmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada araba peşinden koşmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın peşinden koşmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın peşinden koşmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının peşinden koşmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments