Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün hortladığını görmek

Rüyada ölünün hortladığını görmek

Rüyada ölünün hortladığını görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Rüyada ölünün hortladığını gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Rüyada ölünün hortladığını görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye krem sürmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, saygınlığının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kardeş görmek ticaretin önünün açılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada ölüyle et yemek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölüden fidan almak rızkın ve kısmetin artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye tokat atmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüleri suda görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments