Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle et yemek

Rüyada ölüyle et yemek

Rüyada ölüyle et yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, korkularının ve kuruntularının biteceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle et yemek gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada ölü et yemek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ölüyle et yemek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalettir.

Rüyada ölü kedi eti yemek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalettir.

Rüyada ölü eti yemek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bebek eti yemek işlerinin ters gideceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin etini yemek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün etini yemek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü etini yemek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments