Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evini süpürmek

Rüyada kendi evini süpürmek

Rüyada kendi evini süpürmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, güzellik ve hayır geleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kendi evini süpürmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek mevki kaybına uğrayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada ölünün evini süpürmek bereketli yağmurlara, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Rüyada evin içini süpürmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evini süpürmek gıybet edeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin önünü süpürmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun evini süpürmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin evini süpürmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments