Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün et yediğini görmek

Rüyada ölünün et yediğini görmek

Rüyada ölünün et yediğini görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarından arınacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün et yediğini gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları alabilmek için yeteneklerinizi cilalamanız gerekiyor.

Rüyada ölüye et yedirmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada ölünün et yediğini görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü eti yediğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birinin ölü eti yediğini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bereketli bir döneme girileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin et yediğini görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işarettir.

Rüyada kavrulmuş et yediğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının et yediğini görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına inanılır.

Rüyada et yedirmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments