Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının et yediğini görmek

Rüyada başkasının et yediğini görmek

Rüyada başkasının et yediğini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının et yediğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada başkasının insan eti yediğini görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada pişmiş et yediğini görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sağlığını geri kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keçi eti yediğini görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Rüyada köpek eti yediğini görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada domuz eti yediğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, ayrıcalık elde edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada et döner yediğini görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün et yediğini görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada ölü eti yediğini görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments