Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eti yediğini görmek

Rüyada ölü eti yediğini görmek

Rüyada ölü eti yediğini görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet eder.

Rüyada ölü eti yediğini gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin et yediğini görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü eti yediğini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye et yedirmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ölü eti yediğini görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün et yediğini görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kavrulmuş et yediğini görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada et döner yediğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada eşek eti yediğini görmek onlara değer vereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments