Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ölü eti yediğini görmek

Rüyada birinin ölü eti yediğini görmek

Rüyada birinin ölü eti yediğini görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği birini kırmaya, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin ölü eti yediğini gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Rüyada birinin ölü eti yediğini görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü eti yediğini görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün et yediğini görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye et yedirmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin et yediğini görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin pişmiş et yediğini görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada başkasının et yediğini görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine alamet eder.

Rüyada et döner yediğini görmek fakirlerin zenginleşeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments